12 сесія 7 скликання (30.11.2016)

Про передачу міжбюджетного трансферту для здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд …

                                                                  Image                                                      

       КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

30.11.2016

Про передачу міжбюджетного трансферту

для здійснення компенсаційних виплат за

пільговий проїзд автомобільним транспортом

на автобусних маршрутах загального

користування в Сумській області

 

Відповідно до уточненого розрахунку обсягів субвенції з місцевих  бюджетів до обласного бюджету для здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2016 – 2017 роки, з метою проведення компенсаційних виплат перевізникам в частині, яка не здійснюється за рахунок коштів державного бюджету, за окремих категорій громадян, які мають право на пільговий проїзд, місце проживання яких зареєстровано на території Конотопського району, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

1. Передати міжбюджетний трансферт у вигляді іншої субвенції для здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд інвалідів війни, учасників бойових дій, членів сімей загиблих (померлих), учасників антитерористичної операції та добровольців з числа учасників антитерористичної операції, осіб, які супроводжують інвалідів війни І групи з числа учасників антитерористичної операції, автомобільним транспортом на міжміських автобусних маршрутах загального користування у міжобласному та внутрішньо обласному сполученнях, приміських автобусних маршрутах із загального фонду Конотопського районного бюджету обласному бюджету Сумської області в сумі 77055 (сімдесят сім тисячі п’ятдесять п’ять) гривень.

2. Передати міжбюджетний трансферт у вигляді іншої субвенції для здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на міжміських автобусних маршрутах загального користування у внутрішньообласному сполученні у Сумській області на міжміських автобусних маршрутах загального користування міжобласного сполучення, приміських автобусних маршрутах загального користування у міжобласному сполученні, приміських автобусних маршрутах загального користування у міжрайонному сполученні в Сумській області із загального фонду Конотопського районного бюджету обласному бюджету Сумської області в сумі 26584 (двадцять шість тисяч п’ятсот вісімдесят чотири) гривні.

3. Доручити голові Конотопської районної ради Боярчуку А.В. спільно з головою Сумської обласної ради Салатенком С.П. укласти додаткову угоду до договору на передачу міжбюджетного трансферту від 24.03.2016 року.

4. Визнати такими, що втратили чинність рішення Конотопської районної ради  від 24.02.2016 року «Про передачу міжбюджетного трансферту для компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування у міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні в Сумській  області» та рішення від 25.05.2016 «Про внесення змін до рішення  Конотопської районної ради від 24.02.2016 року «Про передачу міжбюджетного трансферту для компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування у міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні в Сумській  області».

 

Голова районної ради                     А.В.Боярчук

Заїка 6 62 90

Надіслати: до протоколу-1, постійній комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту – 1, районній державній адміністрації – 1, управлінням РДА: соціального захисту населення – 1, фінансів – 1, відділу економічного розвитку і торгівлі – 1.

Перейти до вмісту