Новини

ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» – 80 років!

ImageНа початку листопада,  коли осінь вступає в свої права, вкривши землю опалим листям, відзначив 80-річний ювілей ДПТНЗ "Конотопський професійний аграрний ліцей". Урочистості з нагоди 80-річчя від дня заснування ліцею відбулись 9 листопада 2016 року.

Святкове зібрання відкрив директор ліцею Андрій Водоп’янов, зробивши екскурс в історію становлення закладу, відзначив здобутки та окреслив перспективи розвитку.

             Гості свята голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської райдержадміністрації Микола Горбенко, депутати Конотопської районної ради Олександр Луговий і Сергій Черевко, громадський діяч Анатолій Івлієв, директор ДНСП «Вирівське» Олександр Сахно, Вирівській сільський голова Ірина Точиленко, помічник народного депутата України Ігоря Молотка Тетяна Сизон, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Олена Попова, голова Сумської обласної асоціації професійно-технічної освіти Юрій Христій, привітали  педагогічний колектив, учнів, випускників, а також сивочолих ветеранів праці навчального закладу зі святом, побажали  всього найкращого та вручили цінні подарунки.

             На святі також були присутні керівництво райдержадміністрації і районної ради, районні і сільські депутати, ветерани праці і випускники ліцею.

             У своєму вітальному слові голова районної ради Анатолій Боярчук відзначив: «Конотопський професійний аграрний ліцей дав путівку в життя тисячам юних жителів Конотопського  району, заклад, де вчать вирощувати хліб і плекати сади, доглядати і керувати сільськогосподарською технікою, виховують закоханих у роботу на землі трудівників – продовжувачів давніх хліборобських традицій. Впевнений, що у ліцею велике майбутнє, адже ми надаючи всебічну підтримку  будемо рухатися впевнено вперед, розвиваючи цей заклад та готуючи кваліфіковані кадри, які будуть розбудовувати нашу Україну».

             З нагоди визначної дати кращих працівників Конотопського професійного аграрного ліцею було нагороджено грамотами і подяками. 

             В ході заходу гості та учасники свята  прослухали гарний концерт за участю учасників художньої самодіяльності ліцею та Конотопського району, в якому свої таланти демонстрували діти та аматорські колективи.

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

Перейти до вмісту