11 сесія 7 скликання (04.11.2016)

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка …

                                                                  Image                                                     

       КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

04.11.2016

Про затвердження технічної документації з

нормативної грошової оцінки  земельної ділянки,

яка знаходиться в користуванні ТОВ Конотопське

підприємство “Флора” , розташованої  за межами

населених пунктів  на території Вирівської сільської

ради Конотопського району Сумської області

 

           Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки  земельної ділянки загальною площею – 4,0001 га із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення яка знаходиться в користуванні ТОВ Конотопське підприємство “Флора” для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (код цільового призначення класифікації видів цільового призначення земель – 11.04), що розташована за межами населених пунктів  на території Вирівської сільської ради Конотопського району Сумської області, керуючись статтею 23 Закону України Про оцінку земель, статтею 43 Закону УкраїниПро місцеве самоврядування в Україні, 

      районна рада вирішила:

            1.Затвердити “Технічну документацію з нормативної грошової оцінки  земельної ділянки загальною площею – 4,0001 га із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, яка знаходиться в користуванні ТОВ Конотопське підприємство “Флора” для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (код цільового призначення класифікації видів цільового призначення земель – 11.04), що  розташована за межами населених пунктів  на території Вирівської сільської ради Конотопського району Сумської області” загальною площею 4,0001 га, кадастровий номер 5922081100:07:001:0001), нормативна грошова оцінка якої становить 3 175 728,38 грн. (вартість 1 кв.м. –  79,39 грн.).

            2. Конотопській  районній  державній  адміністрації направити  листа до  Сумської  обласної   державної  адміністрації  щодо  укладення договору з  ТОВ Конотопське підприємство “Флора” на  термін  не  більше  3 років.

3. ТОВ Конотопське підприємство “Флора” (директор  Яременко В.Р.)  проводити   експлуатацію вищевказаної земельної  ділянки  відповідно  до  санітарних  вимог  та  чинного  законодавства.

4.Контроль  за виконанням  даного  рішення  покласти на  постійну  комісію  з  питань  землекористування,  агропромислового  комплексу,  малого  підприємництва,  архітектури,  екології,  будівництва,  транспорту  та  зв’язку.

 

 

Голова районної ради        А.В.Боярчук

 

 

Сопрун  6 66 86

 

Надіслати: до протоколу-1, районній державній адміністрації – 1, управлінню  Держгеокадастру  у  Конотопському   районі – 1,  ТОВ  Конотопське  підприємство «Флора» -1, постійній комісії з  питань землекористування  агропромислового  комплексу,  малого  підприємництва,  архітектури,  екології,  будівництва,  транспорту  та  зв’язку – 1

Перейти до вмісту