Новини

Із засідання колегії Конотопської райдержадміністрації

Image21 вересня 2016 року під головуванням голови Конотопської райдержадміністрації Миколи Горбенка, за участі  керівництва Конотопської районної ради,   селищного та сільських голів, керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, відбулась колегія Конотопської районної державної адміністрації.

На засіданні колегії обговорювались питання про якість надання освітніх послуг та виконання заходів щодо організації оздоровлення і відпочинку дітей.

Про хід виконання районної комплексної програми «Освіта Конотопщини на 2016-2017 роки» проінформувала присутніх начальник відділу освіти Конотопської районної державної адміністрації Олена Бохан. Як зазначила посадовець, сьогодні у районі функціонує 29 навчальних закладів: 27 закладів у складі навчально-виховних комплексів, де навчається 1638 учнів та 2 самостійні дошкільні навчальні заклади. Різними формами дошкільної освіти охоплено 968 дітей.

Тимчасово виконуючий обов’язки завідувача сектору молоді та спорту Конотопської районної державної адміністрації Наталія Дикун доповіла про хід виконання програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016 рік. Фактично послугами оздоровлення та відпочинку було охоплено  2003 особи. Влітку у  27 пришкільних таборах з денним перебуванням, у профільному таборі та у 2-х літніх таборах відпочивали 1243 особи.

Начальник відділу освіти Конотопської районної державної адміністрації Олена Бохан відзначила Козацький НВК, який посів І місце у номінації „Сільський дошкільний навчальний заклад” у обласному огляді – конкурсі на кращу організацію оздоровлення дітей влітку в дошкільних навчальних закладах Сумської області у 2016 році.

По даних питаннях порядку денного прийняті відповідні доручення.

Image

Image 

 

Перейти до вмісту