Новини

Відбулася 10 сесія Конотопської районної ради 7 скликання

Image16 вересня 2016 року під  головуванням  голови  районної  ради  Анатолія Боярчука відбулася чергова 10 сесія Конотопської районної ради 7 скликання.


В роботі сесії взяли участь керівники правоохоронних та контролюючих органів, керівництво райдержадміністрації, начальники управлінь, відділів та секторів райдержадміністрації, селищний та сільські голови району, засоби масової інформації, представники громадських організацій.

Відкрили пленарне засідання під виконання Державного Гімну України. В урочистій обстановці керівники району вручили Президентські відзнаки до 25-річчя Незалежності України Дубов’язівському селищному голові Тамарі Марусиченко і завідувачу Кошарівським фельдшерсько-акушерським пунктом Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району Івану Шершаку.

Депутати прийняли рішення щодо передачі трансфертів по медичній, освітянській галузям і соціальній сфері. Проголосували за відповідні зміни до окремих районних програм. Внесли зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік та до районного бюджету на 2016 рік.

Також районною радою затверджено районну Програму забезпечення відшкодування майнової шкоди (збитків), завданої внаслідок  запровадження карантину тварин (свиней)  населенню села Попівка Конотопського району на 2016 рік, районну програму «Про підтримку дитячого будинку сімейного типу», а також прийняті рішення з інших питань.  

В цей же день згідно з планом роботи відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів, де були розглянуті питання надання безоплатної вторинної правової допомоги, облаштування опорних пунктів дільничних інспекторів поліції,  організації осінньої призовної кампанії та підписання контрактів на службу у Збройні Сили України та інші.

Image

Image

Image

Image 

 

 

Перейти до вмісту