Новини

В Конотопському районі відбулось районне свято до Дня фізичної культури і спорту

ImageТрадиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, вчителів фізичного виховання, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту.

З нагоди свята 16 вересня 2016 року  в Конотопському районі на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Конотопський професійний аграрний ліцей» проведені урочисті заходи.

            В святі взяли участь керівники району, депутати районної ради, керівники сільхозпідприємств, керівництво райдержадміністрації, селищний і сільські голови, громадськість, педагоги, учнівська молодь і діти.

У своєму вітальному слові голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук відзначив: «Відрадно, що ряди прихильників фізичної культури і спорту в нашому районі невпинно зростають і стають запорукою гармонійного розвитку особистості. Зичимо спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу Конотопського краю. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних нащадків».  

За надання фінансової допомоги для проведення заходів з фізичної культури та спорту, за активне сприяння та вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту на селі керівники сільхозпідприємств, селишний і сільські голови, вчителі, спортсмени були нагороджені грамотами.

Відділ культури Конотопської райдержадміністрації порадував всіх присутніх гарним концертом, змістовну спортивно-розважальну програму підготували учні навчальних закладів Конотопського району.

Приємно відзначити, що Конотопський район багатий спортивними талантами. Вихідці з району – спортсмени, відомі далеко за межами області, вони зберігають і примножують славні традиції спорту, зміцнюють авторитет нашого краю. З великою честю представляємо їх імена – майстер спорту, рекордсмен з гирьового спорту Юрій Вікторович Розуменко, капітан футзальної команди ЛТК та член Олімпійської збірної України з футзалу Віталій Дзюба із села Шпотівка; чемпіон Европи з панкратіону Олег Бондар з села Гути.

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту