Новини

Із засідання колегії Конотопської райдержадміністрації

Image17 серпня 2016 року під головуванням голови Конотопської райдержадміністрації Миколи Горбенка, за участі  голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука,   селищного та сільських голів, керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівників підприємств, організацій та установ району відбулась колегія Конотопської районної державної адміністрації.

Питанням яке розглядалось на засіданні колегії було підсумки роботи зі зверненнями громадян в Конотопській районній державній адміністрації, виконкомах селищної та сільських рад у І півріччі 2016 року та стан виконання вимог Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109/2008  “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”. З даного питання інформувала  начальник загального відділу апарату Конотопської районної державної адміністрації – Сівер Ніна  Андріївна.

                   Також було заслухано інформацію Дубов’язівського селищного, Вирівського, Гружчанського та Кузьківського сільських голів про підсумки роботи зі зверненнями громадян у відповідних селищній та сільських радах. Основними питаннями звернень є надання матеріальної допомоги пільговим категоріям населення, ремонт доріг, вуличне освітлення та інші.

         По даному питанню порядку денного прийняті відповідні доручення.

Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту