Новини

В Конотопському районі відбулось урочисте відкриття відділення територіального центру

Image18 серпня 2016 року в селі Кошари Конотопського району відбулось урочисте відкриття відділення територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Конотопського району.

У заході взяли участь голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, керівництво райдержадміністрації, Кошарівський сільський голова Микола Йотка, громада села Кошари, ЗМІ.

Районний територіальний центр соціального обслуговування є однією з основних складових системи соціального обслуговування громадян у районі.

З відкриттям нового приміщення відділення терцентру у його відвідувачів з'явилась можливість отримувати перукарські послуги, послуги по пранню білизни та одягу. В центрі люди похилого віку матимуть нагоду в невимушеній атмосфері проводити дозвілля. 

 «Ми завжди підтримували та будемо підтримувати пенсіонерів, інвалідів та одиноко проживаючих громадян, адже це ті верстви населення, які потребують найбільшої нашої опі­ки та уваги – як моральної, так і матеріальної», – зазначив голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук.

  Image

 Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту