Новини

Біля с.Пекарі будується автобусна зупинка

ImageРозпочато будівництво сучасної автобусної зупинки на 92-му кілометрі автошляху Кролевець – Конотоп –Ромни – Пирятин біля с.Пекарі Конотопського району, хід роботи з будівництва якої перевірили керівники району – голова районної ради Анатолій Боярчук та голова райдержадміністрації Микола Горбенко.

            Як розповів головний інженер філії «Конотопський райавтодор» М.М.Величко, на сьогодні проводяться роботи з підготовки майданчика та благоустрою території майбутньої зупинки. Сам павільйон вже виготовляється і незабаром буде встановлений. Роботи виконуються на замовлення служби автомобільний доріг в Сумській області.

            Також в планах – проведення поточного ремонту відрізків дороги Кролевець – Конотоп – Ромни – Пирятин, встановлення відповідних дорожніх знаків.

            «В умовах євроінтеграції нашої держави особлива увага приділяється якості доріг і ми, дорожники, готові над цим працювати», – зазначає М.М.Величко.

            «Облаштування дороги і автобусної зупинки біля с.Пекарі зробить життя жителів цього села комфортнішим і сучасним, що особливо важливо для людей», – зазначив голова районної ради Анатолій Боярчук.,

Image

 Image

Перейти до вмісту