9 сесія 7 скликання (27.07.2016)

Про розмежування видатків на утримання закладів охорони здоров’я

                                                                  Image                                                       

       КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ДЕВ'ЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

  Конотоп

 27.07.2016

Про розмежування видатків на утримання

закладів охорони здоров’я

 

 

            Для підготовки проектів місцевих бюджетів на 2017 рік з метою забезпечення медичним  обслуговуванням  населення Конотопського  району, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до положень статей 89, 93 Бюджетного кодексу України,

районна рада  вирішила:

    1. Переадресувати з Конотопського районного бюджету 52 відсотки розрахункового показника обсягу  видатків визначеного по галузі “Охорона здоров’я” на 2017 рік за рахунок коштів медичної субвенції з державного бюджету Конотопському міському бюджету для забезпечення медичним обслуговуванням населення Конотопського району на вторинному рівні медичними закладами міста Конотоп, які фінансуються з Конотопського міського бюджету .

     2.  Доручити голові районної ради Боярчуку А.В. спільно з міським  головою Семеніхіним А.Ю. укласти відповідний договір про передачу коштів на утримання закладів охорони здоров’я.

 

 

 

Голова районної ради                                                                            А.В.Боярчук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Маняк 2-44-56

Кривченко 6-61-79

Надіслати:до протоколу-2, міському голові-1, фінансовому управлінню -1, районній державній адміністрації-1, центру первинної медико-санітарної допомоги-1.

 

Перейти до вмісту