Новини

В Конотопському районі відбулось районне свято до Дня Конституції України та Дня молоді

ImageВ селі Попівка Конотопського району відбулось районне свято  до Дня Конституції України та Дня молоді. З нагоди 20-ї річниці з дня прийняття Основного Закону нашої держави районне керівництво Конотопського району привітали громаду зі святом, побажали щастя й добра, миру і злагоди, здоров’я та довголіття, нових звершень, високих досягнень, почуття гордості за нашу державу.

Під час урочистої частини за яскраву індивідуальність, активну життєву позицію, участь у громадському житті села, ініціативність, наполегливість і завзяття у реалізації молодіжної політики грамотою голови Конотопської районної ради та голови Конотопської райдержадміністрації  нагороджено активну учасницю громадського життя селища Дубов’язівка Тетяну Чорнуху. Також були нагороджені  Світлана Скотар з села Вирівка, Альона Плужник з села Дептівка, Анатоліївна Гребенець з села Мельня Катерина, спортсмен, футболіст  Дмитро Закоморний з села Курилівка, активна учасниця  художньої самодіяльності, організатор гурткової роботи Наталія Вегера з села Землянка, активний учасник спортивного життя села Кошари Віталій  Рябчун, агроном ТОВ "ВЕСНА" с.Красне Олексій  Данильченко, фельдшер села Пекарі Галина  Глийова, тракторист філії "Конотопська" СТОВ "Надія" с.Попівка  Євгеній Марченко, активні учасниці художньої самодіяльності Аліна Галюк з села Присеймів'я, Ольга Мозгова з села Сахни, учитель, активна учасниця громадського життя села Соснівка Олеся Жарик, секретар Хижківськоїсільської ради, активна учасниця громадського життя села Хижки Сніжана  Кийкова.

Цікаву та насичену концертну програму представили учасники художньої самодіяльності Конотопського району.

На святі проводились різні розважальні заходи – для дітей, молоді, людей старшого віку. Дітвора з задоволенням відвідала "Пінну вечірку", яка стала родзинкою свята, також всі присутні мали нагоду взяти участь у майстер-класі з боді-арту. Кожен бажаючи міг посмакувати кулішем і шашликами, придбати сувенірну продукцію в ятках від ДПТНЗ "Конотопський професійний аграрний ліцей", торговельних закладів і підприємців району.

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту