Новини

Працює громадська приймальня народного депутата України Миколи Лаврика

Image22 червня 2016 року в Конотопському районі за дорученням народного депутата України Миколи Лаврика особистий прийом громадян провела  помічник – консультант народного депутата України Ірина Колодна.

 

Такі виїзні прийоми для жителів Конотопського району здійснюються згідно графіка в четверту середу кожного місяця з 10 до 16 години. Усі бажаючі мали  змогу поспілкуватися з помічником народного депутата, обговорити актуальні питання як колективного, так і особистого значення.

Зокрема, Тернівський сільський голова Катерина Баран порушила питання про ремонт дороги державної власності сполученням с.Рокитне – с.Тернівка та центральної дороги в населеному пункті, а також ремонт доріг комунальної власності з твердим покриттям по селу.

Звернення Курилівського сільського голови Андрія Борисенка також стосувалося питання ремонту автомобільної дороги державної власності «Сім’янівка – Дубов’язівка –  Курилівка – Суліми».

При розгляді звернень заявникам надані аргументовані відповіді та  роз’яснено  порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства.

Image   

Перейти до вмісту