8 сесія 7 скликання (25.05.2016)

Про внесення змін до рішення Конотопської районної ради від 24.02.2016 року «Про передачу…

                                                                  Image                                                     

       КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ВОСЬМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

25.05.2016

Про внесення змін до рішення  Конотопської районної ради від 24.02.2016 року «Про передачу міжбюджетного трансферту для компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування у міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні в Сумській  області»

 

Відповідно до уточненого розрахунку обсягів субвенції з місцевих  бюджетів до обласного бюджету для компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування у міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні в Сумській області, з метою проведення компенсаційних виплат перевізникам в частині, яка не здійснюється за рахунок коштів державного бюджету, за окремих категорій громадян, які мають право на пільговий проїзд, місце проживання яких зареєстровано на території Конотопського району, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

1. Внести зміни до пункту 1 рішення Конотопської районної ради від 24 лютого 2016 року «Про передачу міжбюджетного трансферту для компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування у  міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні в Сумській  області», а саме: виключити слова і міжобласномута замінити цифри та слова 604522 (шістсот чотири тисячі п’ятсот двадцять дві) гривні на цифри та слова 179969 (сто сімдесят девять тисяч девятсот шістдесят девять) гривень.

2. Доручити голові Конотопської районної ради Боярчуку А.В. спільно з головою Сумської обласної ради Салатенком С.П. укласти додаткову угоду до договору на передачу міжбюджетного трансферту від 24.03.2016 року.

 

Голова районної ради                                                                          А.В.Боярчук

Заїка 6 62 90

Надіслати: до протоколу-1, постійній комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту – 1, районній державній адміністрації – 1, управлінням РДА: соціального захисту населення – 1, фінансів – 1, відділу економічного розвитку і торгівлі – 1.

Перейти до вмісту