Новини

Відбулася нарада з селищним та сільськими головами

Image18 травня 2016 року в адмінбудинку Конотопської районної державної адміністрації керівництво Конотопського району провели нараду з селищним та сільськими головами.

На нараді розглянуто стан проведення в Конотопському районі призовної кампанії та набору військовослужбовців на службу за контрактом. Було акцентовано увагу селищного і сільських голів на посилення взаємодії та координації дій місцевих рад з військкоматом, правоохоронними органами відносно посилення роботи із врученням повісток та з реагуванням правоохоронних органів на факти ухилення від виконання чоловіками обов’язку служити у Збройних Силах України.

Учасники наради обговорили питання забезпечення належного рівня правопорядку і громадської безпеки шляхом встановлення камер відеоспостереження в місцях масового відпочинку, на територіях навчальних закладів, на ділянках доріг в’їздів і виїздів в населені пункти району.  

Також обговорено питання розвитку футболу на селі, організації змістовного дозвілля молоді, підвищення значимості фізкультури і спорту, як важливої складової у формуванні здорового способу життя,  активізації діяльності органів місцевого самоврядування в цій сфері.

За підсумками наради надано відповідні доручення.

Image 

Перейти до вмісту