Новини

«Ми збережемо віру»

Image9 травня 2016 року  на Конотопській землі біля Меморіалу Слави  відбувся мітинг-реквієм, присвячений 71-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у якому взяв участь голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук.

На урочистих заходах були присутні керівники органів місцевого самоврядування і державної влади, представники підприємств, установ, організацій, ветерани з міста та району, депутати, учасники бойових дій, військовослужбовці, молодь і діти.  

Згадали у цей день тих, хто не повернувся з поля битви та схилили голови перед їхньою світлою пам’яттю. Голова районної ради Анатолій Боярчук  вшановуючи полеглих, які ціною свого життя захищали Батьківщину до останнього подиху, поклав живі квіти до підніжжя братської могили. Пам'ять усіх загиблих на полях Другої світової війни присутні вшанували хвилиною мовчання.

З нагоди Дня пам'яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Конотопському районі відбулись святкові мітинги у всіх населених пунктах, а також районні урочистості «Ми збережемо віру».

Букети та вінки на знак вічної пам’яті лягли до могил загиблих солдат-визволителів.

«У ці непрості для нашої країни дні, свято 9-го травня – 71-річчя Перемоги у Другій світовій війні, нагадує нам про великий подвиг і великі втрати нашого народу. Цього дня ми з особливою вдячністю згадуємо про учасників тієї страшної війни, які у важкій, нерівній боротьбі здобули Перемогу. Світла і вічна пам’ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!», – відзначив голова районної ради Анатолій Боярчук, щиро привітав ветеранів Другої світової війни з сіл району та побажав усім міцного здоров’я, миру і злагоди.

Image

Image

Image

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту