Новини

Представники районної влади Конотопського району поздоровили ветеранів з Днем Перемоги

Image5 травня 2016 року керівництво Конотопського району відвідали і привітали ветеранів, які пройшли через горнило Другої світової війни. З синівською вдячністю і турботою посадовці від імені народного депутата України Андрія Деркача, депутата Сумської обласної ради Івана Романюка, голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука бажали сивочолим розчуленим Героям-визволителям здоров’я і довгих років життя, дякували за здобуту перемогу, за стійкість і мужність, за те, що пройшовши крізь спалахи вогняних років, зуміли зберегти чистоту душі і помислів та завітавши у домівки ветеранів, представники районної влади, депутат районної ради Микола Клінушин вручили учасникам бойових дій та інвалідам Другої світової війни квіти та продуктові набори.

З нагоди 71-річниці Перемоги цього дня в населених пунктах Конотопського району були відвідані і вшановані 50 ветеранів.

«Дев’яте травня – знаменний і близький кожному з нас день», – зазначив у привітанні до ветеранів Другої світової війни голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук. «Війна позначилась на долях багатьох мільйонів наших співвітчизників, залишивши глибокий слід в історії родини. Ви, дорогі ветерани, стійко, не шкодуючи життя, сил і здоров’я, день за днем кували перемогу, з гідністю і незламною вірою переносили всі негаразди. Тож нехай на вашому обрії буде завжди ясно та сонячно, ваші серця наповняться радістю й гордістю, а у ваших домівках завжди панує мир».

 Image

 Image

Image

Image 

 

 

Перейти до вмісту