Новини

Відбулася нарада з селищним та сільськими головами

Image6 квітня 2016 року в адмінбудинку Конотопської районної державної адміністрації керівництво Конотопського району провели нараду з селищним та сільськими головами.

Одним з основних питань обговорення було проведення весняної толоки. 

Для проведення місячника благоустрою території Конотопського району сільським та селищним головам рекомендовано провести низку заходів щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, парків і скверів, дитячих і спортивних майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів, вулиць, доріг, зупинок міського транспорту та очищення від сміття берегів водойм у населених пунктах.

Учасники наради обговорили питання підтримки молоді, розвитку спорту на селі. Рекомендовано селищному і сільськім головам облаштувати вуличні спортивні куточки з тренажерами, всіляко сприяти і підтримувати місцеві футбольні команди.

Також акцентовано увагу сільських голів на проведення  інформаційно-роз’яснювальної роботи з населенням, про те, що починаючи з 4 квітня 2016 року для здійснення послуги з реєстрації місця проживання (перебування) та зняття з реєстрації місця проживання (перебування) жителям Конотопського району необхідно звертатися до відповідних виконавчих органів селищної та сільських рад.

За підсумками наради визначено першочергові проблеми та намічено шляхи їх вирішення. Надано відповідні доручення.

Image

Перейти до вмісту