Новини

Відбулася 7 сесія Конотопської районної ради 7 скликання

Image30 березня 2016 року відбулась сьома сесія Конотопської районної ради сьомого скликання,  в роботі якої взяли участь депутати Сумської обласної ради Сергій Демеха і Сергій Кузько, депутати районної ради, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

До порядку денного пленарного засідання було включено для розгляду 39 питань. Депутати заслухали звіт голови районної державної адміністрації Миколи Горбенка про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 2015 рік. Заслухавши та обговоривши звіт, районна рада прийняла відповідне рішення.

На сесії розглянули низку питань з прийняття міжбюджетних трансфертів у 2016 році із селищного та сільських  бюджетів району до районного бюджету на галузь освіти, медичну сферу, соціальний захист, оздоровлення та відпочинку дітей. Передали міжбюджетний трансферт у вигляді іншої субвенції із спеціального фонду Конотопського районного бюджету до спеціального фонду  Конотопського міського бюджету на придбання медичного обладнання та предметів довгострокового користування для подальшого введення в експлуатацію об’єкту «Добудова незавершеного об’єкту під пологовий будинок з діагностичним центром та дитячу поліклініку по вул.Семашка, 7а в м.Конотоп Сумської області». З метою створення спеціального програмно-апаратного комплексу оперативно-диспетчерської служби комунального закладу Сумської обласної ради «Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», передали із спеціального фонду Конотопського районного бюджету  міжбюджетний трансферт у вигляді іншої субвенції до спеціального фонду обласного бюджету Сумської області. 

Внесли зміни до програми економічного і соціального розвитку  Конотопського району та до районного бюджету на 2016 рік.

Після обговорення депутати затвердили районні програми: оздоровлення та відпочинку дітей на 2016 рік,  з розроблення схеми планування території Конотопського району на 2016-2017 роки. Виклали в новій редакції районні програми: «Освіта Конотопщини на 2016-2018 роки», «Створення належних умов для забезпечення надання якісних медичних послуг в лікувально-профілактичних підрозділах Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2016 рік», «Зміцнення матеріально-технічної бази та розширення мережі відділень в складі територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Конотопського району, які надають соціальні послуги незахищеним верствам населення на 2016 рік». Розглянули також земельні та майнові питання.  

В день сесії відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів, де були розглянуті питання щодо соціальних гарантій учасників АТО, медичного обслуговування жителів Конотопського району, добровільного об’єднання територіальних громад, благоустрою населених пунктів Конотопського району та інші питання.

Image

Image

Image 

 

 

Перейти до вмісту