Новини

Відбулась презентації книги Ігоря Лисого “Байкар і лірик”

ImageКонотопський район славиться літературними надбаннями, які посідають одне з чільних місць на літературній карті України. На Конотопській землі народжувались чисті джерела художнього слова Павла Юхимовича Ключини, Петра Остаповича Гришка, Анатолія Пилиповича Гризуна, Олексія Петровича Столбіна, Івана Пилиповича Корнющенка та інших багатьох літераторів, твори яких стали надбанням широкого кола читачів.

 

Нещодавно вийшла в світ, за підтримки директора ПСП „Мир”, депутата Конотопської районної ради протягом 8 скликань, депутата Великосамбірської сільської ради Геннадія Васильовича Берднікова, художньо-документальна книга місцевого автора  Ігоря Едуардовича Лисого – «Байкар і лірик», присвячена життєвому та творчому шляху Павла Юхимовича Ключини, в якій подано нові та маловідомі епізоди із життя талановитого байкаря, вміщені твори, які не друкувалися раніше.

            16 березня 2016 року у великий залі Конотопської райдержадміністрації відбулась презентація цієї книги. Цього дня на урочистий захід прийшли земляки, друзі, колеги, ті, кому не байдужа його творчість. Добрими і щирими словами автора з виходом нової книги привітало керівництво Конотопського району.

Ігор Едуардович Лисий  – член Національної спілки журналістів України та обласного літературного об'єднання, всебічно обдарована особистість: журналіст за професією і краєзнавчий дослідник за покликанням.

Автор низки краєзнавчих розвідок, кількох збірок власних літературних творів та збірки нарисів. Читацькій аудиторії  відома творчість Ігоря Лисого за  книгами: «Народницький рух на Конотопщині», «Мої пісні», «Літературні зорі Конотопщини»,  «Погляд у минуле», «Соціально-економічний розвиток Конотопщини 17 століття».

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту