Новини

У Конотопському районі вшановували обдарованих дітей

Image11 березня 2016 року в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації відбулось урочисте вшанування обдарованих дітей, переможців предметних олімпіад, турнірів, конкурсів. Участь в урочистому заході взяли керівництво Конотопського району, депутати районної ради, педагоги, директори навчальних закладів, учні та їх батьки, гості, місцеві ЗМІ.

На святі вшанували найкращих учнів, майбутню еліту нашої держави та їх наставників, які гідно представили Конотопський район на обласних предметних олімпіадах, конкурсах, турнірах та конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.

Під час урочистої частини десяти кращим обдарованим учням Конотопського району за підсумками 2015 року було вручено сертифікати на отримання стипендій голови Конотопської райдержадміністрації  у 2016 році. Разом з цим кращим учням вручено   дипломи за особливі успіхи у навчанні.

З нагоди свята грамотами за роботу з обдарованою молоддю та дипломами за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Конотопщини, активну участь у організації інтелектуальної і творчої діяльності обдарованої молоді нагороджено вчителів та керівників навчальних закладів району. Подяками голови Конотопської районної ради та голови Конотопської райдержадміністрації  відмічено батьків, які заохочують своїх дітей до участі в інтелектуальних конкурсах та всеціло сприяють їх розвитку.   

Image

Image 

Перейти до вмісту