6 сесія 7 скликання (24.02.2016)

Про внесення змін до Регламенту районної ради сьомого скликання,…

                                                                  Image                                                         

       КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ШОСТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

24.02.2016

Про внесення змін до Регламенту

районної ради сьомого скликання,

затвердженого рішенням районної

ради від 27.11.2015

 

Відповідно до Закону України від 26.11.2015 № 842-VІІІ «Про внесення змін до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо поіменних голосувань», керуючись ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,

районна рада вирішила:

Внести зміни до Регламенту районної ради сьомого скликання, затвердженого рішенням районної ради від 27.11.2015, а саме:

1.Внести зміни до пунктів 29.1. та 29.2. частини 29 «Види та способи голосування» розділу 8 «Організація голосування на пленарних засіданнях районної ради» та викласти їх в наступній редакції:

«29.1.Рішення районної ради приймаються відкритим поіменним голосуванням або таємним голосуванням у порядку визначеному цим Регламентом.

29.2.Відкрите поіменне голосування здійснюється шляхом підняття руки.»

2.Внести зміни до пункту 37.2. частини 37 «Прийняття рішень районної ради» розділу 9 «Рішення районної ради» та викласти його в наступній редакції:

«37.2.Рішення районної ради приймаються відкритим поіменним голосуванням, окрім випадків, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та цим регламентом, коли рішення приймаються таємним голосуванням.

Голова лічильної комісії фіксує поіменне голосування шляхом відображення волевиявлення депутатів у списку, який підготовлений апаратом районної ради та містить прізвище, ім’я, по-батькові депутатів в алфавітному порядку, графи «за», «проти», «утримався», «не голосував» та «примітка», позначкою «+» за кожне рішення окремо. Список депутатів поіменного голосування підписують члени лічильної комісії присутні на сесії.

Результати поіменного голосування підлягають обов’язковому оприлюдненню та наданню за запитом відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Результати поіменного голосування розміщуються на офіційному веб-сайті районної ради в день голосування. Всі результати поіменних голосувань зберігаються протягом необмеженого строку. Результати поіменного голосування є невід’ємною частиною протоколу сесії ради.»

3.Доповнити пункт 44.2. частини 44 «Протокол пленарного засідання районної ради» розділу 11 «Протокол пленарних засідань районної ради» реченням наступного змісту:

«- результати поіменного голосування».

4.Внести зміни до пункту 62.3. частини 62 «Порядок прийняття рішень та інших актів районної ради» розділу 15 «Прийняття рішень та інших актів районної ради» та викласти його в наступній редакції:

«62.3.Рішення ради приймаються відкритим поіменним голосуванням або таємним голосуванням».

 

Голова районної ради                         А.В.Боярчук

 

Клігунова 6 98 64

Надіслати: до протоколу – 1, депутатам районної ради – 34.

Перейти до вмісту