Новини

Конотопський район з робочим візитом відвідав голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко

Image17 лютого 2016 року з робочим візитом на Конотопщину завітав голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко. Разом із головою Конотопської районної ради Анатолієм Боярчуком, головою Конотопської райдержадміністрації Миколою Горбенком, очільник області провів засідання робочої групи з питань розвитку житлово-комунального господарства.

У ході наради акцентовано увагу на необхідності приведення містобудівної документації до вимог чинного законодавства та впорядкування  нормативних актів у сферах тепло-, водопостачання і водовідведення, санітарного очищення населених пунктів. Мова йшла й про  приведення у належний стан дорожньо-мостового господарства, стимулюванні створення ОСББ. Учасники зібрання, разом з керівником області обговорили питання, які їх турбують, окреслили пріоритетні напрямки розвитку Конотопського району.

«Децентралізація влади, адміністративно-територіальна реформа потребують впорядкування містобудівної документації, приведення її у відповідність до вимог законодавства. Крім того, від цього залежить залучення інвестицій, і,  відповідно – подальший розвиток територій», – наголосив очільник Сумщини.

Микола Клочко за присутності керівників району – Анатолія Боярчука і Миколи Горбенка провів особистий прийом жителів Конотопського району. До керівника області звернулись сільські голови та сільські жителі  з питань охорони здоров’я, соціального захисту, комунального господарства, аграрної політики та земельних відносин.

У рамках програми перебування делегація відвідала Комунальний заклад "Конотопська центральна районна лікарня імені академіка Михайла Давидова". Посадовці проінспектували та ознайомились з ходом добудови Конотопського пологового будинку та роботою підприємств міста і району: ПАТ «Конотопський арматурний завод», Дубов'язівський хлібзавод. У програмі робочої поїздки завітали  до  Конотопської дитячо-юнацької спортивної школи.

В цей же день голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко разом з керівництвом району відвідали елеватор ТОВ «Вітчизна» в с.Вирівка.

«Влада Сумщини продовжує створювати сприятливі умови для інвесторів. І це дає свої результати. Попри складну суспільно-політичну ситуацію, бізнес інвестує в економіку області. Свідчення тому – ТОВ «Вітчизна», що активно розвивається. Компанія має не лише місцевих, а й акціонерів зі Швейцарії», – зазначив очільник Сумщини.

Також голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко високо оцінив роботу керівників Конотопського району. Відзначив, що в районі є справжні господарі, які керують усіма напрямками роботи, повністю володіють ситуацією в районі. Завдяки цьому на Конотопщині розвиваються сільські території. Відрадно, що співпраця влади і аграрних компаній будується на принципах взаємодопомоги.

Під час спілкування голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Микола Горбенко зазначили, що робота з інвесторами в першу чергу будується на взаємоповазі, спільній співпраці. Ми всі працюємо для людей. Влада прагне створити комфортні соціальні умови для населення, а інвестори намагаються не лише заробити кошти, а й відкрити нові робочі місця, сприяти розвитку територій.

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту