Новини

Т.в.о. начальника Конотопського відділу поліції призначено Сергія Чміля

Image15 лютого 2016 року в актовій залі Конотопського міськвідділу поліції відбулось представлення т.в.о. начальника Конотопської поліції.

Начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Микола Лушпієнко представив новопризначеного на посаду т.в.о. начальника Конотопського міського відділу, полковника поліції Сергія Чміля.

Голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук привітав з призначенням Сергія Володимировича і побажав успіхів в роботі.

Дякуючи за довіру, начальник міського відділу зазначив, що в його планах перш за все зробити роботу органу ще кращою, ніж раніше, адже головним завданням особового складу є і залишається захист прав і свобод громадян.

До цього часу полковник поліції Сергій Чміль очолював Сумський райвідділ тодішньої міліції, а нині – відділення поліції, він двічі побував у відрядженні в якості командира зведеного загону сумських правоохоронців в зоні АТО. За особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій та при виконанні службових обов’язків,Указом Президента України Сергій Чміль нагороджений орденом Данила Галицького.

Перейти до вмісту