Новини

В Конотопському районі вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Image15 лютого 2016 року в адмінбудинку Конотопської районної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Для Конотопського району це особливий день, адже багато наших земляків брали участь у врегулюванні військових конфліктів у різних куточках світу.

Звертаючись до присутніх голова районної ради Анатолій Боярчук відзначив: «Сьогодні Український народ віддає глибоку шану всім тим, хто брав участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої держави.  Дякуємо всім Вам за ратний подвиг, за Вашу активну громадську позицію, за те, що своїм особистим прикладом Ви захищали честь і гідність нашої держави. Ми схиляємо голову перед світлою пам’яттю тих загиблих воїнів, кому не судилося повернутися на рідну землю живим з “гарячих” точок. Вони назавжди залишаться у наших серцях! Бажаємо усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я, оптимізму, родинного щастя та благополуччя. Нехай завжди над нами буде мирне небо!»

Очільники району вручили воїнам-інтернаціоналістам Відзнаки Президента України – пам’ятні медалі, а  дітлахи букети квітів. На заході лунали пісні на військову патріотичну тематику у виконанні аматорів сцени Конотопського району.

У цей день голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук у парку воїнів-інтернаціоналістів взяв участь у мітингу-реквієму. Учасники мітингу, ветерани-інтернаціоналісти, громада міста та району вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих земляків. До підніжжя монумента поклали корзини з квітами.
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image 

Перейти до вмісту