Новини

Оголошено обласний конкурс проектів на 2016 рік

ImageНа Сумщині оголошено обласний конкурс з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка на 2016 рік.

Установлений строк надання конкурсної документації інститутами громадського суспільства – з 20 січня по 26 лютого,  а визначення переможців конкурсу – до 3 березня поточного року. Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів одного проекту, що подається для участі у конкурсі, складає до ста тисяч грн.

До переліку пріоритетних завдань, на реалізацію яких повинні спрямовуватися проекти інститутів громадянського суспільства, що подаються для участі у Конкурсі для отримання фінансової підтримки за рахунок коштів обласного бюджету у 2016 році, входять:

1.Формування громадянської позиції і національно-патріотичне виховання – здійснення заходів, спрямованих на відродження національно-патріотичного виховання, утвердження громадянської свідомості і активної життєвої позиції молоді.

2.Здоровий спосіб життя молоді – здійснення заходів, спрямованих на популяризацію та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді.

3.Розвиток неформальної освіти – здійснення заходів, спрямованих на набуття молодими людьми знань, навичок та інших компетентностей поза системою освіти.

4.Зайнятість молоді – створення умов та здійснення заходів, спрямованих на працевлаштування молоді (забезпечення первинної і вторинної зайнятості та самозайнятості молоді).

5.Партнерська підтримка молоді, що проживає на тимчасово окупованій території України, та внутрішньо переміщених осіб – здійснення заходів, спрямованих на соціальне становлення та підтримку молоді з числа внутрішньо переміщених осіб (зазначений пріоритет на рівні області впроваджуватиметься та підтримуватиметься в разі наявності реальної потреби та актуальності).

Більш детальну інформацію можна переглянути за посиланнями:

http://molod.sm.gov.ua/index.php/uk/693 – Про проведення обласного конкурсу з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка на 2016 рік від 20.01.2016 № 13-ОД

та http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1049-2011-%D0%BF

Перейти до вмісту