Новини

Епідеміологічна ситуація в Конотопському районі під контролем

Image19 січня 2016 року в Конотопській районній раді під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука відбулась робоча нарада з порядку денного: «Про епідеміологічну ситуацію в районі із захворювання на ГРВІ та грип».

 Як повідомив головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району Анатолій Маняк, стан захворюваності в районі не перевищує епідпорогу, заклади охорони здоров’я району стовідсотково забезпечені ліками по невідкладній допомозі. Серед дорослого населення до Конотопської центральної районної лікарні за допомогою звернулось 9 жителів Конотопського району.

Зі станом захворюваності серед учнів навчальних закладів району на ГРВІ і грип та дотриманням санітарно-гігієнічних норм перебування учнів, вихованців, педагогічних працівників в ЗНЗ району під час епідускладнень, проінформувала начальник відділу освіти Олена Бохан. Доповідач зазначила, епідситуація в школах району щоденно моніториться.

Відповідно до ситуації, що склалася в Сумській області, згідно з розпорядженням голови райдержадмінстрації з 20 січня 2016 року  загальноосвітні заклади району закрито на карантин.

Голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук звернув особливу увагу на те, що питання обслуговування жителів Конотопського району лікувальними закладами в даній ситуації є пріоритетними,  здоров’я людей завжди стоїть на першому плані, особливо здоров’я дітей.

За підсумками наради були видані відповідні доручення.

Image

Image

 

Перейти до вмісту