Новини

В Конотопському районі пройшов турнір пам’яті Олександра Римаренка

ImageВ Конотопському районі значна увага приділяється пам’яті шанованих людей. Захоплюючим волейбольним турніром, який відбувся 17 січня 2016 року на базі Конотопського ВПУ №4, вшанували пам’ять депутата Конотопської районної ради шостого скликання, директора ТОВ АФ "Довіра", що в селі Землянка, Римаренка Олександра Миколайовича, все життя і трудова діяльність якого, була нерозривно пов’язана з рідним краєм.

Олександр Римаренко велику увагу приділяв соціальному розвитку села. За його ініціативи та фінансової підтримки було газифіковано село Землянка, збудовано  дитячий садок, 40 житлових будинків для населення. За його активної участі в селі створено футбольну команду, яка в районних і обласних змаганнях неодноразово займала призові місця. Ми завжди його пам’ятатимемо.

Цього дня у змаганнях взяли участь 4 волейбольних команди ветеранів, серед них: районна команда «Ветерани Конотопщини», «Довіра» с.Землянка, «Ветеран» смт.Дубов’язівка, а також гості турніру команда ветеранів з с. Успенка Буринського району.

Кожна гра проходила у цікавій і напруженій боротьбі. Дуже впевнено провела всі ігри команда «Ветеран» смт.Дубов’язівка – досвідчені спортсмени продемонстрували високу техніку і розуміння гри та впевнено вибороли перше місце.

Всі команди були нагороджені грамотами,  найкращим гравцям  команд  були вручені індивідуальні призи, а команда-переможець отримала головний приз змагань – Кубок.

Image

 

Image 

Перейти до вмісту