Новини

Відбулася 4 сесія Конотопської районної ради 7 скликання

Image30 грудня 2015 року відбулась четверта сесія Конотопської районної ради сьомого скликання,  в роботі якої взяли участь депутат Сумської обласної ради Віталій Богдан, керівник Конотопської місцевої прокуратури Сергій Сегида, депутати районної ради, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

На пленарному засіданні депутати внесли зміни до районного бюджету на 2015 рік, до Статуту редакції Конотопської газети «Сільські горизонти», затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок  земель державної власності сільськогосподарського призначення, які розташовані за межами населених пунктів на території Конотопського району, а також до окремих рішень районної ради у зв’язку зі зміною назви постійних комісій районної ради сьомого скликання. Розглянули інші питання порядку денного.

На останок депутати заслухали звіт про виконання плану роботи на 2 півріччя 2015 року та затвердили свій план роботи на 1 півріччя 2016 року.

Голова районної ради Анатолій Боярчук, по закінченню сесії районної ради, теплими словами привітав присутніх з наступаючим Новим 2016 роком та Різдвом Христовим. 

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту