Новини

Підписано меморандум про співпрацю

Image30 грудня 2015 року стало визначним днем в питанні збільшення доступності вторинної правової допомоги для сільського населення Конотопського району. Цього дня, прагнучи забезпечити максимальну ефективність в питанні отримання населенням, яке цього потребує, безоплатної правової допомоги, з метою розширення спектру надання соціальних юридичних послуг, було підписано меморандум про співпрацю між Конотопським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Конотопською районною радою.

Меморандум сприятиме спільній діяльності сторін в частині підготовки та реалізації спільних заходів, проектів і програм, спрямованих на надання правової допомоги та юридичних соціальних послуг населенню Конотопського району.

З боку Конотопської районної ради меморандум підписав голова районної ради Анатолій Боярчук, з боку Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – директор місцевого центру Олександр Муха.

Як зазначив голова районної ради Анатолій Боярчук, підписання меморандуму має на меті ще й прийняття районної програми надання правової допомоги населенню району та введення в межах її реалізації при селищній і сільських радах за рахунок коштів міжнародних організацій штатних одиниць юристів консультантів, які надаватимуть допомогу всім жителям Конотопського району та представлятимуть їх інтереси в судах та інших органах. Меморандум є свідченням налагодження тісної співпраці обох сторін в питанні отримання жителями сіл Конотопського району вторинної допомоги та робить доступним для них європейські правовідносини в частині захисту своїх інтересів у суді».  

Image
 
Image
 
Image 

Перейти до вмісту