Новини

В селі Козацьке Конотопського району відкрито дошкільну групу

Image2 грудня 2015 року в селі Козацьке Конотопського району відбулося  свято з нагоди відкриття дошкільної групи на базі Козацького навчально-виховного комплексу ,,загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад“ Конотопської районної ради Сумської області.

Участь у святковому відкритті дошкільної групи взяли голова Конотопської районної державної адміністрації Микола Горбенко, заступник голови Конотопської районної ради Ірина Клігунова, Козацький сільський голова Любов Сліпухіна, а також маленькі вихованці садочка, їхні батьки та вихователі та жителі села Козацьке.

«Пріоритет влади – охопити якомога більшу кількість дітей належною дошкільною освітою, яка є вирішальною у становленні моральних цінностей дитини, основою у вихованні справжніх громадян своєї країни. Розширюючи мережу дитячих садочків, влада дбає, аби кожна дитина мала рівний доступ до дошкільної освіти», – прокоментувала під час виступу заступник голови Конотопської районної ради Ірина Клігунова.

Очільники району привітали присутніх зі святом, подарували малечі ігрові набори для розвитку та розваг.

Відродження дошкільних навчальних закладів – це чітка політика керівництва нашої держави, керівництва області, району. І відчутну допомогу у цьому надає депутат Сумської обласної ради Іван Романюк, для якого одним з основних аспектів роботи є кроки до відродження села. В подарунок від депутата дорослі отримали щирі вітання, а малеча м’які іграшки.

Для дітлахів відкрились з любов’ю відремонтовані приміщення садочка з яскравими іграшками та сучасним обладнанням. Саме у цих стінах у малечі з'являться друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть дітям пізнати цей світ.

Слід зазначити, що конкретними справами, крок за кроком влада доводить, що її робота – для блага жителів Конотопського району, що її слова не розходяться з ділом. Але багато в чому результат залежить від прагнення самої громади зробити своє життя кращим.

Image

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту