Новини

У Попівському ДНЗ “Казка” відкрито четверту дошкільну групу «Гномики»

ImageВ Конотопському районі влада докладає чималих зусиль щодо удосконалення навчального процесу та зміцнення матеріальної бази навчальних закладів, а саме для забезпечення повної дошкільної освіти 1 грудня 2015 року на базі Попівського ДНЗ "Казка" урочисто відкрито четверту дошкільну групу «Гномики».  

Радість відкриття групи раннього віку для дітей 2-3 років разом з педагогами та дітлахами Попівського ДНЗ розділили: голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської районної державної адміністрації Микола Горбенко, Попівський сільський голова Сергій Савченко, батьки малечі та жителі села Попівка.

Звертаючись до присутніх, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук констатував: «Сьогоднішня подія відбулася завдяки зусиллям районної та сільської влади у співпраці з депутатами та спонсорами. Це приклад того, як влада працює заради майбутнього та покращення життя».

Не стоїть осторонь від вирішення важливих питань своїх виборців, депутат Сумської обласної ради Іван Романюк, а завжди надає підтримку громаді Конотопщини. З нагоди свята відкриття дошкільної групи народний обранець передав вітання і подарунки.

Керівники району привітали присутніх зі святом, та подарували малечі солодощі та розвиваючі іграшки.

Слід зазначити, що в Конотопському районі приділяється особлива увага забезпеченню рівного доступу до освіти вже в дошкільному віці, створюються належні умови для функціонування, збереження та розширення мережі дошкільних навчальних закладів. Покращується матеріально-технічна база, навчально-методичне забезпечення, харчування дітей.

Розширення дошкільних навчальних закладів  – це ще один крок на шляху вирішення проблеми охоплення дітей дошкільного віку відповідною освітою. Сьогодні малеча отримує право на повноцінне щасливе дитинство. Саме у цих стінах у малечі з'являться друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть дітям пізнати цей світ.

Робота з дітьми дуже відповідальна і вимагає від педагогів багато сил, терпіння, пильності і уважності, а головне – любові. Кожну дитину потрібно розуміти і сприймати такою, якою вона є.

Дошкільну групу «Гномики» відвідуватимуть 15 малюків віком до 3-х років. У груповій кімнаті для дітей проведено заміну вікон, дверей, придбано нові дитячі меблі, постільну білизну, посуд, іграшки. Світлі та затишні кімнати, сучасні ігрові майданчики мають забезпечити належні умови для здобуття дітьми якісної дошкільної освіти.   

  

Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 

Перейти до вмісту