Новини

В Конотопському районі відремонтували КАМАЗ для бійців АТО

ImageГромада Конотопщини не залишається осторонь від питання повернення миру на Україну, всіляко підтримуючи українську армію. Так, за сприяння районного керівництва в Конотопському районі ремонтують техніку, яка служить бійцям у зоні АТО.

Цього разу для потреб війська було поставлено на колеса списаний КАМАЗ-4310, переданий в Конотопський район від Чернігівського оперативного командування для  капітального ремонту.

Керівник ТОВ АФ «Козацька» Віктор Гала – людина, яка має щире серце і добру душу, відповідальність перед громадою. Енергія, невичерпна сила, неземна глибока людяність і доброта – риси характеру Віктора Григоровича.     І вже не один десяток людей знайшли у нього підтримку, розуміння, допомогу як моральну, так і матеріальну.

На початку бурхливих подій на сході України, ТОВ АФ «Козацька» відразу надало для потреб Збройних Сил України 3 найкращі автомобілі КАМАЗ, з належними комплектами запчастин та інструменту, повною заправкою пальним, та закріпленими мобілізованими під час першої хвилі мобілізації водіями Миколою Муравйовим, Анатолієм Шуткою та Василем Янковим, які протягом року захищали рідну землю на передовій у складі 27 Сумського реактивного артилерійського полку. 

Під час бойових завдань машини підвозили на вогневі рубежі особовий склад, боєприпаси, їжу та воду. Слід зазначити, що Микола Муравйов позивний «Мураха» на своєму КАМАЗІ у складі колони в секторі «Д» потрапили на ворожий блокпост. Під час бою було втрачено частину техніки, але  саме завдяки героїзму «Мурахи» особовий склад на прошитій кулями машині був евакуйований з ворожої території.

Тож, керівник ТОВ АФ «Козацька» Віктор Гала постійно надає допомогу Збройним Силам України коштами та матеріальними ресурсами. Він завжди подає руку допомоги у скруті і тепер без вагань зголосився  власними силами відремонтувати вантажівку. Було проведено капітальний ремонт двигуна, ходової частини, кабіни і кузова. Не рахуючись з часом, ремонтом займалися працівники та демобілізовані бійці підприємства.

Перед передачею військової техніки до Чернігівського оперативного командування, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Микола Горбенко та військовий комісар Конотопського ОМВК Роман Радіоненко особисто переконалися в її готовності.

«Нікого не залишають байдужими події на «буремному сході», не стоїть осторонь і Конотопський район. Це одна спільна проблема для всіх. Адже там зараз перебувають чиїсь брати, чоловіки, батьки, друзі та рідні. Сподіваюсь, що чергова допомога від нашого району буде внеском у збереження цілісності України» – зазначив Анатолій Васильович.

Image 

Image 

Перейти до вмісту