Новини

Відбулася 56 сесія Конотопської районної ради 6 скликання

Image15 жовтня 2015 року відбулась п’ятдесят шоста сесія Конотопської районної ради шостого скликання. На засіданні, яке провела заступник голови районної ради Валентина Малігон, були розглянуті двадцять сім питань порядку денного. 

В роботі сесії взяли участь депутат Сумської обласної ради Олексій Картавий, селищний та сільські голови, керівники правоохоронних та контролюючих органів, підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Розпочалося засідання з привітань депутатів ювілярів.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного депутати затвердили звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 9 місяців 2015 року та бюджету за 9 місяців 2015 року. Були внесені зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району та до районного бюджету на 2015 рік.

Народні обранці розглянули і затвердили в новій редакції районні програми:

«Створення належних умов для забезпечення надання якісних медичних послуг в лікувально-профілактичних підрозділах Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2015 рік», «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки», «Дитячі меблі» на період до 2015 року, а також програми сфери соціального захисту населення на 2016 рік.

Районна рада розглянула питання медичної і освітянської галузей, при цьому надала згоду на прийняття і передачу міжбюджетних трансфертів на 2015 рік для забезпечення потреб громадян. Прийнято й інші не менш важливі та необхідні рішення. 

Відповідально та цілеспрямовано підійшли депутати до розгляду нагальних питань на засіданнях постійних комісій та президії районної ради. Тому і пленарне засідання пройшло організовано та плідно. За підсумками 56 сесії усі внесені на розгляд питання були вирішені позитивно.

 Image

Image

Image

Image 

 

Перейти до вмісту