Новини

На Конотопщині відбулись урочистості до Дня захисника України

Image13 жовтня 2015 року у приміщенні Конотопської районної державної адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва.

Щирими та теплими словами до учасників свята звернулися керівництво Конотопської районної ради і райдержадміністрації, побажавши мужнім захисникам України – воїнам та ветеранам Збройних Сил України, учасникам бойових дій, воїнам-добровольцям міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою.  

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували героїв, які віддали своє життя за незалежність України під час виконання обов’язків в зоні проведення антитерористичної операції та мирних жителів, загиблих на Сході України.

Після офіційної частини відбувся святковий концерт. Аматори сцени подарували гостям яскраві та барвисті виступи, патріотичного духу додавали пісні про Україну у виконанні дітлахів. На великому екрані демонструвалися фотознімки з зони АТО, де служили наші хлопці. Учасникам бойових дій Конотопщини школярі вручили букети квітів.

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 

Перейти до вмісту