Новини

В селі Вирівка відбулось урочисте відкриття оновленої школи

Image30 вересня 2015 року, на передодні професійного свята освітян, в селі Вирівка Конотопського району відбулася радісна і хвилююча подія – відкриття оновленої Вирівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Конотопської районної ради Сумської області.

 

Участь у святковому відкритті оновленого навчального закладу взяли голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської райдержадміністрації Микола Горбенко та його заступник Ірина Клігунова, депутат Сумської обласної ради Олександр Луговий, начальник служби автомобільних доріг в Сумській області Іван Романюк, директор ДП Сумський автодор, депутат Конотопської районної ради Сергій Гайдаш, директор ДНСП «Вирівське», депутат Конотопської районної ради Олександр Сахно, директор філії «Конотопський райавтодор», депутат Конотопської районної ради Володимир Синиця, депутат Конотопської районної ради Сергій Черевко, головний інженер 36-го шляховідновлювального загону Державної спеціальної служби транспорту, підполковник Сергій Мануйленко, а також представники сільської влади, керівники навчальних закладів району, вчителі, учні,  місцеві ЗМІ.

«Сьогодні, вітаючи дітей зі святом, хотілося побажати, щоб вони виросли в цій школі патріотами України, патріотами свого рідного села, щоб ніколи не забували про нього і частинку своєї душі обов’язково залишали тут. Та вся краса школи, яку сьогодні ви можете побачити, – це все те, що вам дасть можливість стати професійними, грамотними, людьми. Сподіваюся, що завдяки підтримки влади, таланту вчителів та старанності учнів це обов’язково буде, і наші діти будуть найкращими», – сказав у вітальному слові голова районної ради Анатолій Боярчук.

З нагоди свята очільники району вручили кращим педагогам грамоти і квіти.

Зробивши стільки доброго для громади села, почесні гості і цього року приїхали на свято не з порожніми руками та вручили учням спортивний інвентар.

Приміщення навчального закладу було введене в експлуатацію  в 1896 році, та потребувало капітального ремонту. Завдяки спільним зусиллям та за безпосередньої моральної і матеріальної підтримки обласної, районної і сільської влади, спонсорів вдалося у короткий термін зробити необхідний ремонт приміщення, з метою забезпечення більш сприятливих умов для якісного, повноцінного та ефективного навчання і виховання дітей навчального закладу.

 

 Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

Перейти до вмісту