Новини

Конотопщина відзначила День Конституції України

 Image28 червня Україна відзначила державне свято – День Конституції України. Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. У цей день ми віддаємо данину поваги символам держави, що пройшли довгий героїчний шлях.

В цей день з нагоди 19-ї річниці Конституції України пройшли урочистості у с.Шевченкове за участі голови  районної ради Анатолія Боярчука, депутатів районної ради, працівників сільської ради, школи, учнів, місцевих жителів.

«Конституція – це головний установчий документ держави, фундамент її правової системи.

            Незалежно від того, які корективи вносить життя – Конституція у нас єдина. Її потрібно виконувати такою, якою вона є сьогодні» – зазначив у своєму виступі Анатолій Васильович.

            Присутні схилили голови перед відданим сином своєї держави, перед тим хто пророкував вільну долю рідній землі та поклали квіти до підніжжя пам’ятника Великому Генію українського народу Тарасу Шевченку.

            Цього дня лунали вірші про вільну Україну, згадувалась історія написання Конституції та лунали побажання, щоб кожен відчув, що він під захистом Основного Закону.

Image 

 Image

 Image

 

 

Перейти до вмісту