Новини

Відбулася 53 сесія Конотопської районної ради 6 скликання

Image Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука 19 червня 2015 року проведено 53 сесію Конотопської районної ради 6 скликання. На пленарному засіданні розглянуто 23 питання порядку денного.  

На початку засідання вручені посвідчення учасників бойових дій демобілізованим бійцям АТО. Голова районної ради подякував захисників за їх мужність і відвагу та побажав міцного здоров’я, щастя, миру та всього найкращого.

Хвилиною мовчання присутні на сесії вшанували пам’ять померлого 17 червня депутата районної ради Олександра Миколайовича Римаренка.

            В ході сесії депутати прийняли рішення про викладення в новій редакції програм соціального захисту населення, «Дитячі меблі», «Освіта Конотопщини», внесли зміни до програми економічного і соціального розвитку району та районного бюджету на 2015 рік.

Розглянувши пропозиції, які надійшли від депутатів районної ради, прийнято звернення до Президента України П.О.Порошенка, Прем’єр-міністра України А.П.Яценюка та голови Верховної Ради України В.Б.Гройсмана щодо перегляду рішення про підвищення тарифів на енергоносії для населення, установ, промисловості та підприємців, про відновлення повного обсягу пенсій для працюючих пенсіонерів та необхідність проведення індексацій пенсій та зарплат.

Попередній розгляд та обговорення матеріалів сесії було проведено на  засіданнях профільних постійних комісій районної ради, під час якого депутати отримали інформацію з питань порядку денного, які були погоджені на засіданні президії районної ради для розгляду на пленарному засіданні.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту