53 сесія 6 скликання (19.06.2015)

Про викладення районної соціальної програми «Зміцнення матеріально-технічної бази територіального це

                                                                  Image                                                

КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

П’ЯТДЕСЯТ ТРЕТЯ СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 19.06.2015

Про викладення районної соціальної програми

«Зміцнення матеріально-технічної бази

територіального центру соціального

обслуговування та надання соціальних 

послуг Конотопського району»  

на 2015 рік у новій редакції

 

З метою зміцнення матеріально-технічної бази для якісного та ефективного надання різних видів соціальних послуг незахищеним верствам населення, яке проживає на території Конотопського району, керуючись  статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

          1.Затвердити районну соціальну програму «Зміцнення матеріально-технічної бази територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних  послуг Конотопського району» на 2015 рік (далі – Програма)  в новій редакції, що додається.

2.Визначити головним розпорядником коштів районного бюджету програми – управління соціального захисту населення Конотопської районної державної адміністрації, та відповідальним виконавцем програми  управління соціального захисту населення Конотопської районної державної адміністрації  і територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг Конотопського району.

3.Рішення Конотопської районної ради від 27.02.2015 «Про районну соціальну програму «Зміцнення матеріально – технічної бази відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги в складі територіального центру, яке розташоване на території с. Дептівка Конотопського району» на 2015 рік» визнати таким, що втратило чинність.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров`я та соціального захисту.

 

Голова районної ради                                       А.В.Боярчук

 

Заїка   6 62 90

Суятінов  2 63 95

Надіслано до протоколу -1, постійній комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту -1, РДА -1, управлінням районної державної адміністрації:  фінансовому -1, соціального захисту населення -1, територіальному центру -1, відділу економічного розвитку і торгівлі -1

Перейти до вмісту