Новини

Глибоко сумуємо

Image ПІШЛА З ЖИТТЯ ЩИРА ЛЮДИНА, депутат районної ради, досвідчений керівник, турботливий батько та чоловік…

17 червня через тяжку хворобу перестало битись серце депутата районної ради, директора ТОВ АФ "Довіра", що в селі Землянка, Римаренка Олександра Миколайовича!

Римаренко Олександр Миколайович – уродженець села Тернівка Конотопського району. Закінчив Харківський сільськогосподарський інститут за фахом вчений агроном по захисту рослин. Працював спочатку агрономом, потім головним агрономом колгоспу "Дружба" в селі Грузьке, головою правління колгоспу в с.Землянка, до терепішнього часу – директором ТОВ АФ "Довіра". За період роботи на посаді керівника підприємства проявив себе здібним організатором сільськогосподарського виробництва.      "Працелюбний, ініціативний, дисциплінований керівник, який володів стратегічним мисленням, в досягненні поставленої мети виявляв наполегливість, розпочату справу доводив до кінця", – так відгукуються про нього керівництво району, колеги, жителі села.

Олександр Миколайович велику увагу приділяв соціальному розвитку села. За його ініціативи та фінансової підтримки було газифіковано село Землянка, збудовано  дитячий садок, 40 житлових будинків для населення. Залучав молодих спеціалістів до роботи в сільськогосподарському виробництві. За його активної участі в селі створено футбольну команду, яка в районних і обласних змаганнях неодноразово займала призові місця.

Олександр Миколайович  користувався повагою і авторитетом серед працівників товариства, жителів села та сільськогосподарського активу району. Був турботливим  батьком, виховав і дав дорогу в життя двом донькам – Марині Олександрівні і Лілії Олександрівні, які вже мають власні родини, підростають онуки Маша і Саша; та люблячим чоловіком – усе життя був поряд з дружиною Лідією Миколаївною.

Говорять, Бог забирає до себе найкращих і, на жаль, доля розпорядилась так, що життєвий шлях Олександра Миколайовича  обірвався.

Районна рада та її депутатський корпус глибоко сумують з приводу передчасної смерті директора ТОВ АФ «Довіра» Римаренка Олександра Миколайовича та висловлюють щирі співчуття близьким та рідним.

Вся трудова діяльність Олександра Миколайовича була нерозривно пов’язана з рідним краєм. Він був дуже працездатним і завжди користувався повагою серед колег та людей. Ми завжди його пам’ятатимемо.

Перейти до вмісту