Новини

Привітали працівників водного господарства

Image5 червня 2015 року у Конотопському міжрайонному управлінні водного господарства відбулись урочисті збори  з нагоди Дня працівника водного господарства. Від депутатського корпусу та від себе особисто працівників водного господарства привітав голова районної ради Анатолій Боярчук, подякував за їх благородну і нелегку працю, побажав всім міцного здоров’я, сил та оптимізму у вирішенні будь-яких завдань та мирного неба. Очільник району вручив грамоти кращим працівникам підприємства, яке очолює директор Віктор Омельченко.

Водне господарство України тісно пов’язане з усіма галузями економіки і впливає на розвиток і розміщення продуктивних сил.

Конотопське міжрайонне управління водного господарства обслуговує 4 адміністративні райони області – Конотопський, Роменський, Липоводолинський, Недригайлівський. В зоні діяльності знаходиться 516 річок загальною довжиною 2357 км, в т.ч. річки, що відносяться до середніх – Сейм, Хорол, Сула. 11 водосховищ площею 1383 га та об’ємом 33,41 млн. м3, в тому числі Карабутівське площа якого 502 га, об’єм 12,98 млн. м3 та 713 ставків площею 2614 га, об’ємом 30 млн.м3.

На балансі управління знаходиться 362,2 км. каналів, із них 155 км. це малі ріки на яких здійснюється регулювання.

Image

Image 

 

Перейти до вмісту