Новини

Відбулася сорок друга сесія Сумської обласної ради

Image9 квітня 2015 року під головуванням заступника голови обласної ради Віри Лаврик у приміщенні адміністративної будівлі Сумської обласної ради відбулася сорок друга сесія обласної ради шостого скликання, у роботі якої взяв участь голова районної ради Анатолій Боярчук.

На засіданні планувалося обрати голову обласної ради. Депутати подали заяву з 31 підписом на ім'я заступника голови облради Віри Лаврик про внесення до порядку денного сьогоднішньої сесії проекту рішення про вибори голови обласної ради. Однак за включення до порядку денного проекту проголосували тільки 25 депутатів.

В ході сесії розглядалися питання про внесення змін до рішення Сумської обласної ради «Про обласний бюджет Сумської області на 2015 рік», про Стратегію регіонального розвитку Сумської області на період до 2020 року та план її реалізації на 2015-2017 роки, про кошторис витрат та план природоохоронних заходів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2015 рік, про внесення змін до  регіональної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014 – 2018 роки та інші.

Також депутати обласної ради проголосували за призначення Валерія Кравця на посаду головного лікаря Сумського обласного клінічного лікувально-фізкультурного диспансеру.

За підсумками пленарного засідання усі питання порядку денного було розглянуто, винесено відповідні рішення.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту