Новини

На Конотопщині триває весняна толока

ImageКожного року до Великодніх свят на території Конотопщини проводяться заходи щодо благоустрою та наведення чистоти і порядку в районі. Вже з перших днів весняної акції «За чисте довкілля» до праці залучено колективи підприємств, організацій, установ, навчальних закладів та всіх небайдужих жителів Конотопського району.

Відтак, 8 квітня 2015 року працівники районної ради долучилися до прибирання прилеглої території. В ході санітарної очистки було прибрано сміття, опале листя, суху траву, заметено тротуари та побілено бордюри.

Також нині проводиться активне весняне прибирання на територіях сільських рад Конотопського району. Впорядковуються квітники, садово-паркові зони, придорожні смуги, відбувається побілка дерев та бордюрів, проводиться робота з прибирання побутового сміття, наведення порядку біля присадибних та на присадибних ділянках, у громадських місцях, ведеться робота по благоустрою пам'ятних місць.

Проведення подібних заходів щороку є нагадуванням жителям району про відповідальність за чистоту рідного краю, людям потрібно усвідомити, що чистота і порядок навкруги залежать лише від кожного з них.

Image 

Перейти до вмісту