Новини

Проводяться заходи в рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»

ImageЦієї весни, на території лісових урочищ Конотопщини, якими опікується ДП «Конотопський лісгосп», проводяться заходи з весняної посадки лісу в рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».

До заходів долучаються учнівська та студентська молодь, представники громадських організацій та органів влади, засоби масової інформації, а також усі небайдужі, в кого є бажання особисто взяти участь у створенні лісів.

Для державного підприємства «Конотопський лісгосп» метою даної акції є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, роз’яснення широким колам громадськості важливості створення лісових насаджень, ознайомлення та надання можливості учнівській молоді, представникам громадськості взяти участь у створенні  лісів, підвищення довіри громадськості до діяльності лісогосподарської галузі.

Надзвичайно приємно, що з кожним роком кількість охочих взяти участь в акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» зростає. Посадивши хоча б одне дерево, хоча б раз відчувши той ніжний шепіт лісу, людина назавжди відчуває свою причетність до стану навколишнього середовища.

Image 

Image 

Перейти до вмісту