Новини

На Конотопщину повертаються перші демобілізовані бійці із зони АТО

ImageКонотопщина радо зустріла перших бійців, які повернулися на рідну землю – це Василь Киричук та Володимир Кулішов. На протязі року вони захищали країну від ворога в Донецькій та Луганських областях, і були демобілізовані згідно Указу Президента України «Про часткову мобілізацію».

11 березня 2015 року голова районної ради Анатолій Боярчук особисто привітав бійців та вручив подяки захисникам Вітчизни за виконаний обов’язок, стійкість і витримку, мужність і героїзм, відданість справі захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України. Також голова районної ради відзначив активну участь селищного та сільських голів в підтримці наших військових на протязі всього часу бойових дій на сході України. Селищний та сільські голови урочисто привітали бійців бурхливими оплесками в данину поваги та подяки за відстоювання свободи і незалежності України.

 Цього ж дня голова районної ради Анатолій Боярчук провів нараду з селищним та сільськими головами Конотопського району, де розглянули та обговорили питання організації виконання громадських робіт громадянами, які стоять на обліку в міськрайонному центрі зайнятості, проведення благоустрою територій селищної та сільських рад та ремонтування меморіалів загиблим воїнам у роки Великої Вітчизняної війни, проведення часткової мобілізації.

За результатами наради селищному та сільським головам було винесено відповідні доручення.

 

Image 

Image 

Image 

Image 

 

Перейти до вмісту