Новини

Участь голови районної ради у зустрічі з Міністром економічного розвитку і торгівлі України

Image10 лютого 2015 року голова районної ради Анатолій Боярчук відвідав м.Суми, де взяв участь у зустрічі з Міністром економічного розвитку і торгівлі України Айварасом Абромавичусом.

 
Міністр економіки і торгівлі прибув до Сумської області для ознайомлення з економічним потенціалом Сумщини та для обговорення важливих економічних питань з керівниками області, районів, представниками малого та середнього бізнесу, керівниками господарств, аграріями області та депутатами.

Захід відбувся у приміщенні Сумської торгово-промислової палати, де були обговорені економічні і соціальні реформи на Сумщині, першочергові завдання щодо розвитку економіки регіону, а також питання щодо переорієнтації господарств на європейські ринки збуту та підтримки малого та середнього бізнесу.

Керівники області подякували високому посадовцю за те, що він відвідав Сумщину однією з перших. Наголосили на тому, що Сумський регіон вважається не лише аграрним, а ще має великий промисловий потенціал. На жаль, багато господарств були орієнтовані на російські ринки збуту. Наразі вони різко знизили обсяги виробництва, що болісно позначилося не лише на роботі промислових гігантів, але й на бюджеті області.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту