48 сесія 6 скликання (21.01.2015)

Про програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2015 рік

 

Image 


КОНОТОПСЬКА   РАЙОННА   РАДА

ШОСТЕ  СКЛИКАННЯ

 СОРОК ВОСЬМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

 

21.01.2015

 

Про програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2015 рік

 

Розглянувши подану Конотопською районною державною адміністрацією програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2015 рік,  керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 районна рада вирішила :

1.Затвердити програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2015 рік  (додається).

            2.Рекомендувати Конотопській районній державній адміністрації, селищній та сільським радам здійснити організаційно – практичні заходи щодо забезпечення виконання показників і заходів програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2015 рік.

            3.Надати право Конотопській райдержадміністрації при необхідності вносити зміни до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2015 рік з наступним внесенням змін до цього  рішення та затвердженням їх сесією Конотопської районної ради.

            4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та питань державної регуляторної політики, а організацію виконання – на відділ економічного розвитку і торгівлі Конотопської районної державної адміністрації.

            5. Рішення Конотопської районної ради 38 сесії шостого скликання від 25.01.2014 “Про програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік ” вважати таким, що втратило чинність.

 

 

Голова районної ради                          А.В.Боярчук                                           

 

 

 

 

 

Олійник Н.Г. 2 33 06

 

 

  –Додаток 1

  –Додаток 2

  –Додаток 3 

  –Додаток 4  

  –Додаток 5    

  –Додаток 6 

  –Додаток 7

Перейти до вмісту