Новини

Проведено 48 сесію Конотопської районної ради 6 скликання

Image21 січня 2015 року відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука проведено 48 сесію Конотопської районної ради 6 скликання.

Перед сесією голова районної ради Анатолій Боярчук провів розширене засідання президії та збори депутатів, де більш детально розглянули і обговорили питання про районний бюджет на 2015 рік.

Розпочалася 48 сесія з вшанування хвилиною мовчання мирних жителів, які загинули біля міста Волноваха та полеглих військовослужбовців в зоні АТО.

На розгляд засідання було винесено 10 питань.

Першим депутати заслухали питання про присвоєння Шаповалівському НВК "загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області імені Віталія Парфененка, який брав участь у бойових діях в зоні АТО.

Далі депутати затвердили програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2015 рік та районний бюджет на 2015 рік.

Також в ході сесії розглядалися питання про встановлення середньої вартості харчування дітей дошкільного віку за одне відвідування та харчування учнів 1-4 класів за рахунок коштів районного бюджету, про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, затверджений Тимчасовий порядок видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Конотопського району та інші.

За підсумками сесії усі питання, що виносились на розгляд сорок восьмої сесії районної були вирішені позитивно.

Наприкінці засідання Анатолій Боярчук нагадав селищному та сільським головам про розпочатий з 20 січня 2015 року перший в новому році етап часткової мобілізації до Збройних Сил України. Голова районної ради закликав сільські ради, керівників господарств до об’єднання, співпраці та організованої допомоги військовослужбовцям Конотопського району, щоб не залишити без уваги жодного військового.

Після, до присутніх на сесії звернулись Отець Степан Української Православної Церкви Київського патріархату та керівник жіночого волонтерського клубу «Бджілка» Світлана Бондаренко з пропозицією, за бажанням громад, по можливості надати допомогу військовослужбовцям овочами та запрошували до жіночого волонтерського клубу «Бджілка», який займається виготовленням теплих речей для учасників АТО.

Також Анатолій Васильович висловив вітання з нагоди свята Дня Соборності України, побажав всім присутнім миру, злагоди та віри у гідне майбутнє Конотопського району, Сумщини та України.

Цього ж дня була проведена благодійна акція на підтримку бійців з Конотопщини, які знаходяться в зоні антитерористичної операції.

Image 

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту