Новини

Відбулися засідання постійних комісій

Image20 січня 2015 року готуючись до сорок восьмої сесії районної ради шостого скликання депутати районної ради зібралися на засідання постійних комісій.

 

Особливу увагу було приділено комісією з питань планування, бюджету, фінансів та реалізації державної регулярної політики розгляду питань про програму економічного і соціального розвитку району на 2015 рік та про районний бюджет на 2015 рік. Депутати детально ознайомилися з районними програмами, які винесені на затвердження сесією, а також з дохідною та видатковою частині бюджету на 2015 рік.

Також на постійних комісіях розглядалися питання щодо присвоєння Шаповалівському  НВК «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Конотопської районної ради Сумської області імені Віталія Парфененка, про Тимчасовий порядок видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Конотопського району, про встановлення середньої вартості харчування дітей дошкільного віку за одне відвідування у дошкільних навчальних закладах району та інші.

За результатами роботи засідань депутати прийняли відповідні рішення.

Після засідання постійних комісій відбулася президія районної ради, де було попередньо розглянуто питання, які вносяться на розгляд 48 сесії районної ради.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту