Новини

Конотопщина вшановує пам’ять загиблих від рук терористів

ImageГолова районної ради Анатолій Боярчук провів нараду, на якій оголосив, що 15 січня в Україні – День жалоби у зв’язку із трагічною загибеллю мирних жителів біля міста Волноваха, що сталося 13 січня внаслідок обстрілу терористами блокпосту.

Згідно з указом Президента України Петра Порошенка, у День жалоби Конотопщина вшановує пам’ять всіх загиблих від рук терористів о 12.00 хвилиною мовчання та приспущенням прапорів.

Органи місцевого самоврядування Конотопщини підтримують пропозицію Міністерства закордонних справ України «Закликати світове співтовариство засудити терористичну діяльність «ЛНР» та «ДНР», визнати їх терористичними організаціями, а також вжити заходи до тих, хто за ними стоїть, підтримує та фінансує».

Підтримуємо Українських користувачів у соцмережах, які розпочали акцію «Я є Волноваха» у зв’язку із трагедією на блокпості у Донецькій області, а також ідеї в рамках Всеукраїнської акції проведення маршу миру в неділю у знак демонстрації негативного відношення українців до тероризму, яка була проголошена на засіданні Верховної Ради України.

 

 

Перейти до вмісту