Новини

Візит голови районної ради до Попівської ЗОШ

Image20 листопада 2014 року голова районної ради Анатолій Боярчук з робочим візитом відвідав Попівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, де провів нараду з питання створення шкільної музейної кімнати.

У зв’язку з недавнім відзначенням громадою села Попівки столітнього ювілею Героя Радянського Союзу Михайла Гуденка, керівниками школи, за підтримки голови районної ради, було вирішено створити шкільний музей для збереження і донесення до нащадків пам’яті про славетного земляка.

З питання щодо виділення кімнати та потрібного устаткування для майбутнього музею Анатолій Боярчук зустрівся з дирекцією школи, а також з головою ініціативної групи. Також керівник району оглянув приміщення та визначив першочергові завдання, які потрібно вирішити для належної роботи навчального закладу.

Підсумовуючи зустріч Анатолій Боярчук зазначив, що керівництво району приділяє особливу увагу учням Конотопського району, і тому задля зацікавлення їх навчанням, підвищення розумової активності, залучення до творчості, виховання школяра, як життєво й соціально компетентної особистості – музейній кімнаті в с.Попівка – бути.

Image

Image

Image 

 

Перейти до вмісту